SHOW / EPISODE

Kevin De Herdt | PURPLE belt Jiu Jitsu, stoppen met BLOWEN & trainen voor IRON MAN

1h 20m | Jul 24, 2023

BioHackers Podcast #43 - Kevin De Herdt:

In deze aflevering verwelkomen we opnieuw Kevin De Herdt, die eerder te gast was in episode 14 van de podcast. Kevin is inmiddels gepromoveerd tot purple belt in jiu jitsu, na een toegewijde reis van 7 jaar, en dit moment was een emotionele mijlpaal voor hem.

Daarnaast is Kevin een uitdaging aangegaan in zijn leven door te streven naar sobriety. Hij deelt openhartig zijn ervaringen en persoonlijke reis om te stoppen met cannabisgebruik.

Ook vertelt hij over opmerkelijke veranderingen die hij heeft ervaren na zijn dieettransformatie, waarbij hij voornamelijk fruit en vlees is gaan eten, na een lange periode als veganist te hebben geleefd.

Tijdens de aflevering worden de drankjes mogelijk gemaakt door onze partner BeJuiced, met heerlijke en gezonde cold-pressed sappen - je dagelijkse dosis vitamines in één flesje. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe sponsor van de podcast; MB Nutrition papa! Het snelst groeiende bedrijf in de supplementenwereld. Mis deze inspirerende en meeslepende episode niet!

Links

https://www.instagram.com/hisslothness/

https://www.instagram.com/jiugipsy/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...