SHOW / EPISODE

Maarten Bauwens | The Flemish Lion, BJJ Black Belt & Intermittent Living Coach

2h 18m | Apr 22, 2024

BioHackers Podcast #63 - Maarten Bauwens

Stap binnen in de wereld van elite jiu jitsu en welzijn met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we Maarten Bauwens, ook bekend als The Flemish Lion, verwelkomen!


Maarten is niet alleen een wereldwijd bekende jiu jitsu-competitor, maar ook de trotse eigenaar en oprichter van Lionheart Jiu Jitsu Academy. Met talloze medailles op zijn naam, waaronder de wereldtitel jiujitsu in Abu Dhabi en de vice-Europese kampioenschappen in Lissabon, heeft Maarten zijn stempel gedrukt op de jiu jitsu-wereld op het hoogste niveau.


Maar Maarten is meer dan alleen een atleet. Naast zijn indrukwekkende prestaties in de sport, heeft hij zijn Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen behaald. Hij is ook een gecertificeerde kPNI-beoefenaar en een deskundige in intermittent living coaching en personal training.


Ontdek in deze boeiende aflevering hoe Maarten zijn passie voor jiu jitsu combineert met zijn expertise in welzijn en gezondheidsoptimalisatie. Luister nu naar de BioHackers Podcast en laat je inspireren door het verhaal van een echte wereldkampioen en wellness-expert!


Links:

https://www.instagram.com/mjbauwens_bjj/

https://linktr.ee/mjbauwens_bjj

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...