SHOW / EPISODE

Kersteditie: BioHackers & Friends - Surpise Blue Belt, Blokhut Sauna & Conspiracy Theories

1h 42m | Dec 28, 2023

BioHackers Podcast #50 - Kerstspecial

🎄 Kersteditie: BioHackers & Friends 🎄

In deze mijlpaal, de 50e aflevering van de BioHackers Podcast, trakteren we je op een onvergetelijke kerstspecial. Duik met ons mee in de feestelijke wereld van biohacking, waar kerst niet alleen gaat over vieren, maar ook over innoveren.


Herontmoet onze favoriete gasten - de altijd inspirerende Kevin De Herdt, de meesterlijke editor Hugo Grootveld, en de charismatische Huub Jacobs met zijn boeiende vriendin Rouzane. Hun verhalen en inzichten zullen je betoveren!


Terwijl we genieten van ongelimiteerde heerlijkheden, delen we anekdotes over het afgelopen jaar, bespreken we de spannende ontwikkeling van ons nieuwe BioHackers pand, en onthullen we onze toekomstvisie - van een vervallen gebouw tot een state-of-the-art ijsbad experience center, compleet met een 40+ personen blokhut sauna.


Vier samen met Hugo zijn indrukwekkende prestatie van het behalen van zijn blue belt in Jiu Jitsu. Daarnaast wagen we ons aan een diepe duik in de wereld van samenzweringstheorieën - een gesprek dat je zeker niet wilt missen.


Kevin, vers van de tattooshop, toont zijn nieuw bijgewerkte handkunst en deelt zijn visie over Flat Earth Theorie terwijl Huub zijn spannende nieuwe pad deelt als pizzabakker. Hun verhalen over persoonlijke transformatie en passie zijn werkelijk inspirerend.


Sluit je aan bij onze feestelijke en fascinerende reis in deze speciale kersteditie van de BioHackers Podcast. Beschikbaar op alle populaire platforms. Mis deze onvergetelijke aflevering niet!


🔗Links:

https://www.instagram.com/huubster1/

https://www.instagram.com/rouzanedbj/

https://www.instagram.com/hisslothness/


Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...