SHOW / EPISODE

The Flemish Meerkat | High Level Jiu Jitsu Competitor, LO Leerkracht & Kippenconnaisseur

1h 51m | Mar 11, 2024

BioHackers Podcast #58 - The Flemish Meerkat

Deze week verwelkomen we de legendarische Belgische jiu jitsu-atleet Gauthier Blommaert, beter bekend als The Flemish Meerkat van Stark Gent BJJ.


Gauthier heeft de wereld afgereisd voor jiu jitsu-competities op het hoogste niveau, zijn vaardigheden vertonend op gerenommeerde toernooien zoals ADCC in Abu Dhabi, verschillende edities van het IBJJF Jiu Jitsu-kampioenschap in heel Europa en de AJP Grand Slam, waarbij hij diverse medailles op zijn naam heeft staan.


Maar Gauthier is meer dan alleen een topatleet. Hij deelt ook zijn ervaringen als LO-leerkracht op een middelbare school, waar hij op een betrokken manier met zijn studenten omgaat, waardoor hij een echte band met hen kan opbouwen.Naast zijn glansrijke sportcarrière heeft The Flemish Meerkat ook een ongewone passie in zijn vrije tijd - hij is een kippenconnaisseur! Met een trotse verzameling van 18 verschillende kippen in zijn ruime hok, deelt hij met passie en enthousiasme zijn liefde voor deze gevleugelde vrienden.


Duik dieper in het leven van The Flemish Meerkat terwijl hij zijn ervaringen, inzichten en passies deelt. Mis deze boeiende aflevering niet, beschikbaar op de BioHackers Podcast. Luister nu en laat je inspireren door het veelzijdige leven van deze opmerkelijke persoonlijkheid!


Links:

https://www.instagram.com/the.flemish.meerkat/

https://www.instagram.com/starkgentbjj/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...