SHOW / EPISODE

Karel Van Opstal | Van Overgewicht Naar Triatleet, Multicamera Man & Reizen Rond De Wereld

2h 27m | Mar 23, 2024

BioHackers Podcast #59 - Karel Van Opstal

Betreed de wereld van transformatie en doorzettingsvermogen met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we triatleet Karel Van Opstal verwelkomen voor een inspirerend gesprek.

Ontdek het meeslepende verhaal van Karel, die van leven met overgewicht besloot zichzelf te transformeren en nu meerdere triatlons op zijn naam heeft staan. Hij deelt openhartig over zijn persoonlijke struggles, zelfbeeld en de obsessie met resultaten die zijn reis hebben gevormd.

Maar Karel is meer dan alleen een atleet. Als multicamera man bij het gerenommeerde bedrijf DB Video komt hij op de meest fantastische locaties. Momenteel bevindt hij zich zelfs in de Alpe D'Huez om te filmen voor Tomorrowland 2024 winter editie. Dit is slechts één voorbeeld van de vele spannende avonturen die hij beleeft. Naast zijn werk en sportcarrière is Karel een gepassioneerde reiziger, waardoor hij al veel van de wereld heeft gezien en ervaren.

Mis deze fascinerende aflevering niet, waarin we dieper ingaan op het leven, de passies en de successen van Karel Van Opstal. Luister nu en laat je inspireren om zelf grenzen te verleggen en je dromen na te jagen.


Links

https://www.instagram.com/karelvopstal/

https://www.instagram.com/dbvideo/
Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...