SHOW / EPISODE

IJSKAST Coaching | Snelst Groeiende Ijsbad Coach, Zelfleiderschap & De 4 Dimensies

1h 37m | Mar 4, 2024

BioHackers Podcast #57 - Ijskast Coaching

Duik dieper in de wereld van zelfontwikkeling en persoonlijke groei met de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast, waarin we de snelst groeiende ijsbaden coach van Nederland, Victor Serol, beter bekend als Ijskast Coaching, verwelkomen.


Ontdek de inspirerende reis van Victor en leer hoe hij zijn traject begon als coach. In deze boeiende aflevering deelt hij cruciale lessen over het beheersen van de stemmetjes in je hoofd die je weerhouden om uit je comfortzone te stappen. Victor neemt ons mee door de vier dimensies van de menselijke ervaring - mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel - en onthult hoe deze kunnen worden verkend en verbeterd door middel van begeleide sessies en de beoefening van ijsbaden.


Ontdek hoe je oude gewoontes kunt doorbreken door de controle over je lichaam te nemen en een veilige ruimte te creëren waarin je je onderbewuste kunt aanpassen. Victor deelt waardevolle inzichten over het cultiveren van zelfbeheersing en het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor persoonlijke groei en transformatie.


Mis deze diepgaande en inspirerende aflevering niet, beschikbaar op de BioHackers Podcast. Bereid je voor om je grenzen te verleggen en je volledige potentieel te omarmen. Luister nu!


Links

https://www.instagram.com/ijskastcoaching/

https://linktr.ee/ijskastcoaching

https://ijskastcoaching.nl/

GIVEAWAY ACTIE

https://linktr.ee/IceBathGiveAway

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...