SHOW / EPISODE

Samanta Klomp | Trauma Informed en Shamanic Bodywork, Kracht Van Plantenmedicijnen

1h 42m | Feb 27, 2024

BioHackers Podcast #56 - Samantha Klomp

Stap in de wereld van heling en zelfontdekking met Samantha Klomp, de visionaire oprichtster van Embodied Soul, in de nieuwste aflevering van de BioHackers Podcast. Samantha, een pionier op het gebied van trauma-informed en shamanic bodywork, deelt haar transformerende reis door de kracht van ijsbaden en de diepgaande connectie met het luisteren naar de sensaties in je lichaam, een praktijk die nauw aansluit bij de diensten die ze aanbiedt.

Ontdek de mystieke wereld van plantengeneeskunde, van de helende krachten van ayahuasca tot het belang van het creëren van een veilige ceremoniële ruimte, en hoe deze eeuwenoude tradities vandaag de dag relevant blijven voor persoonlijke groei en heling.

Samantha's reis van kennis en zelfverbetering is een inspirerende odyssee die haar van Melbourne naar Singapore, Oslo, Amsterdam en Antwerpen heeft gevoerd. Ze heeft zich verdiept in een breed scala aan disciplines, van de ontwikkelingstheorieën van kinderen, aromatherapie en Akasha-chronieken tot Pilates en anatomie, wat getuigt van haar onverzadigbare dorst naar kennis en groei. Haar toewijding aan continue educatie stelt haar in staat om een holistische en verrijkte dienstverlening te bieden aan diegenen die op zoek zijn naar heling en transformatie.

Volg Samantha's reis en ontdek hoe je door middel van lichaamswerk en de wijsheid van de natuur diepere lagen van jezelf kunt verkennen.

Laat je meenemen op een reis naar innerlijke groei en heling in deze boeiende aflevering van de BioHackers Podcast.

Links:

https://www.instagram.com/samantha_klomp_/

https://linktr.ee/samantha_klomp_

https://www.embodiedsoul.love/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...