SHOW / EPISODE

Nicoyoncee | ACTEUR in opleiding, eerste THEATER voorstelling & de impact van SHAKESPEAR

1h 20m | Jul 31, 2023

BioHackers Podcast Episode #44 - Nicolau Pimento Belgrano: The Rising Star Returns!


In deze theatrale aflevering verwelkomen we de tweede verschijning van de allereerste gast van de BioHackers Podcast, Nicolau Pimento Belgrano, ook wel bekend als Nicoyoncee.

Nico's reis begon met een opleiding bij De Nieuwe Spelers in Antwerpen en onlangs heeft hij zijn eindwerk gepresenteerd. Met een uitmuntende performance heeft hij de smaak te pakken. Bekijk de link naar de volledige show onderaan de beschrijving. Na een professionele clipshoot heeft Nico nog veel meer mooie projecten in het vooruitzicht. Zijn acteercarrière krijgt een prachtige wending!


En laten we niet vergeten dat Nico ook onze allereerste gast was in aflevering 3, toen hij net aan zijn opleiding begon. Zijn groei in professionaliteit in opnames en podcasts is bewonderenswaardig.


Uiteraard worden de drankjes mede mogelijk gemaakt door onze wekelijkse sponsor, BeJuiced. Geniet van heerlijke cold-pressed juices met meer dan 300 gram groenten en fruit in één flesje. En we hebben ook een nieuwe sponsor: MB Nutrition, het snelst groeiende bedrijf in de supplementenwereld. Gebruik de kortingscode "Gb15" voor 15% korting!


Links:

Instagram: https://www.instagram.com/nicoyoncee/

Volledige Show: https://vimeo.com/828348144/c7a3eb4fe4

BeJuiced: https://www.bejuiced.be/

Audio Player Image
BioHackers Podcast
Loading...