SHOW / EPISODE

Episode 61: No Country For Old Men

2h 8m | Sep 22, 2023

Det er en gledens dag for oss i kartoteket! Etter litt over et år med utstyr som er greit, men ikke bedre en så vidt over greit. Så har vi fornyet oss i form av nytt utstyr, det være seg bla mikrofoner og lydkort. Dette er noe av det viktigste vi har for at dere, lytterne våres skal få en god opplevelse når dere hører på oss. Dette var en meget etterlengtet oppgradering som vi har lurt på en stund, som vi nå følte oss modne for å gjøre.

Filmen i dag er ikke akkurat noen nisje film, men den er spennende og brutal. Dette passer oss i kartoteket ypperlig. Dette er nok en av de beste filmene som noensinne er laget, og vi koser oss gløgg når vi ser på den. Finn ut hvor No Country For Old Men plasserer seg på vår popcornliste.

I dagens nyheter snakker vi en del om den store pågående unity skandalen, som ser ut til å ha stor påvirkningskraft på spillindustrien.

Både Håvard og Alex har hatt det ganske tøft i det siste, vi føler at det er litt viktig for oss å åpne litt opp om en del plager vi har hatt i det siste, så i steden for en liste eller legende i dag så blir det heller et litt mer alvorspreget innslag, Det eneste som spørs er hvor alvorlige vi klarer å holde oss. Husk at det ikke er flaut eller dumt å spørre om hjelp. Alle trenger hjelp av og til, og det er både folk og ting som kan hjelpe. ❤️

"And you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you". Et lite hint til dagens skuespiller prøve. Vi koste oss med å lage denne.

Siden vi har fått oss nytt lydkort gir også det oss noen nye muligheter med tanke på spalter, så i dag prøver vi oss på en ny spalte ved hjelp av det nye lydkortet vårt.

Og når helgen endelig kommer så må dere ha en strålende film og Spill Helg! 🎮🎬

Audio Player Image
Kartoteket
Loading...