SHOW / EPISODE

Episode 59: Norske Byggeklosser

2h 7m | Sep 8, 2023

For det første vil vi bare beklage til de som har lidd seg igjennom episodens skuespillerprøve! Den ble ikke som vi hadde planlagt, men vi lærer og kommer sterkere tilbake! Til de som ikke vil høre denne skuespiller prøven som ble veldig lang, så kan dere skippe ca 23.min når den begynner.... JA! Den ble så lang.

Vi hedrer en sluknet storhet i dag, en storhet som på mange måter formet store deler av barndommen til mange på tidlig 2000-talet. Steve Harwell sang seg inn i mang et barnehjerte med sangen Allstar på begynnelsen av en av tidenes mest ikoniske animasjonsfilmer, Shrek! Måtte du hvile i fred! Dine sanger vil leve inn i evigheten. Hey now YOU were our allstar. RIP Steve Harwell.

Dagens film Norske Byggeklosser er en av Norges mest kjente komedier igjennom tidene. Den begynner å dra på åra nå så vi får se om den har tålt tidens tann.

Utenom dette prater vi en del om det nye storspillet Starfield som mange har ventet på, lever det opp til forventningene rundt det? Deretter fortsetter vi i samme tralt som vanlig med mye moro og ablegøyer.

Og når helgen endelig kommer så må dere ha en strålende film og Spill Helg! 🎮🎬

Audio Player Image
Kartoteket
Loading...