Călătorind la Sânzi | RedCircle
show-image

Călătorind la Sânzi

Un podcast de spiritualitate și evoluție spirituală.

Ep.1 și Ep.2 ”Cum va fi noua ființă pământeană în contextul marilor schimbări care vin, și care cer a se pune bazele unui nou mod de a fi. Energetica subtilă pe înțelesul tuturor, ce este dăunător și cum poate fi procesat, etc.”


Ep.3 ”Ritmul accelerat al schimbărilor din univers preseză pe cei care s-au angajat în evoluția spirituală să aibe un ritm susținut. Cei care se decid acum să se angajeze sau cei care încă dau mult din timpul lor pentru activități cotidiene și un procent mai restrâns evoluției spirituale, vor avea un ritm de evoluție mai lentă. În acest podcast ambele situații sunt detaliate, dorind a centra persoana în a fi conștientă unde este în acest moment și ce poate să facă pentru a schimba ritmul și a se încadra la un nivel diferit...”


Ep.4 ”Modelele eterice expirate sunt formațiuni eterice, plasmatice numite de către ființele de lumină ektoplasmă, și sunt tipare de comportament adoptate inconștient sau voit prin concepții dăunătoare atât nouă înșine cât și celor cu care interacționăm.

Aceste modele eterice dăunătoare în contextul marilor schimbări de transformare a vibrației Pământului și a ființei umane, devin modele eterice expirate, care sunt scoase în evidență exact de către contextul actual ca fiind expirate și ”taxate” imediat pentru scăderea de vibrație adusă lui Gaia, până la a fi scoși din această viață. Ceva de genul: ”ori înveți aici și acum că trebuie să te cizelezi la o vibrație înaltă, ori ești expulzat din câmp pentru a lăsa spațiu de desfășurare a vibrației noi.”

Etc.


Vă așteptăm să ne urmăriți, cu drag!

Episodes

Noua ființă de lumină în 2021
Show Details19min 26s
Ep.12 Cine sunt EU ?
Show Details23min 37s
Ep.11 Ființa - Suflet
Show Details32min 14s
Ep. 10 Iubirea de sine
Show Details25min 15s
Ep.9 Cunoașterea de sine și ciclurile universului
Show Details26min 15s
Ep.8 Schimbarea vremurilor actuale !
Show Details22min 16s
Ep. 7 Modelele eterice în interacțiunea dintre două persoane
Show Details27min 21s
Ep. 6 Cum se poate ieși dintr-un model eteric expirat ?
Show Details23min 9s
Ep. 5 Identificarea modelelor eterice expirate în propria ființă
Show Details22min 41s
Ep. 4 Modelele eterice expirate
Show Details14min 21s
Ep. 3 Diferența dintre cei care evoluează în 10 ani și în 50 ani
Show Details21min 3s
Ep. 2 Transformările noii ființe pământene
Show Details16min 19s
Ep. 1 Noua ființă pământeană
Show Details17min 9s