SHOW / EPISODE

EP10_S-a sustenabilit

36m | Jan 7, 2021

A fi parte din solutie si nu din problema pare ceva simplu. Daca nu pare la indemana, pare scos din carti sau doar o platitudine.


S-a vorbit de sustenabilitate cu drag si spor, la nivel guvernamental, privat si social. De multe ori privim subiectul doar dintr-o perspectiva conceptuala si mai putin dintr-una faptica si uitam numeroasele fatete ale actului de a trai si a fi cu adevarat "sustenabil".


De ce e important subiectul la inceput de an?

Pentru ca e important sa pornim cu un mindset sanatos, cu drive-ul de a prezerva, a planifica si organiza resursele personale sau cele din jurul nostru. Asadar, pentru a avea un an "curat", este important sa punem in aplicare noi moduri de gandire si actiuni care sa ne faca sa ne fie mai bine. Noua, dar si celorlalti.


Kate si Andrei au dus conceptul catre practica si au atins zone foarte putin percepute sau discutate. Au vorbit despre ce inseamna sustenabilitatea din punct de vedere:

-Al stilului de viata, gandirii si comportamentului

-Al impactului asupra mediului si calitatii vietii

-Psihologic - la ce se refera sustenabilitatea psihologica?

-Momentul de acum si maxima lui Oki Sato - "nu mai exista design bun, decat daca este prietenos cu mediul". Pana la urma, traim cu totii intr-un mediu. Nu?


La Multi Ani si un An Nou diferit de bun!


Auditie placuta!

Audio Player Image
Vinerea cu Kate si Andrei
Loading...