SHOW / EPISODE

EP4_Motivational

39m | Nov 19, 2020

„Pofta vine mancand”


Kate si Andrei au dedicat acest episod mult prea doritei - motivatie. O discutie incarcata de sens si emotie, care va fi alaturi de voi mai ales in aceasta perioada dificila.


Veti gasi strategii de a trece peste momentele in care motivatia pare ca nu exista, situatii de viata prin care trecem toti si experiente din trecutul celor doi.


Ce e important de retinut:


-Avem nevoie de obiective in viata noastra. Nu neaparat unele grandioase, dar ele trebuie sa existe. Motivatia este o componenta care ne energizeaza, asa ca nu o putem risipi chiar oricum si pe orice.


-Orice ar fi, trebuie sa incepem cu ceva - de aici si "Pofta vine mancand". Putem sa incepem cu lucruri mici, dar care aduc stare buna: poate fi un mic dejun colorat, o organizare buna pe birou sau, de ce nu, un episod din Vinerea cu Kate si Andrei. Din lucruri mici luam dispozitia si energia, atat de necesare pentru a duce planurile noastre la final.


-Motivatia e un concept complex, subiectiv, rar explicat intr-o maniera profunda, dificil de multe ori de inteles - de aici si o parte din dificultatile in momentul in care vrem sa trecem la treaba.


-Motivatia e un cumul de factori - este energia care ne ajuta sa actionam, are influente multiple (interne, externe) și blocaje cat cuprinde. Bune si ele, hai sa ne-mprietenim cu ele! Cum le ducem, vedeti in episod.


Cu drag si bucurie!

Audio Player Image
Vinerea cu Kate si Andrei
Loading...