SHOW / EPISODE

EP6_Drumul spre prietenie

46m | Dec 3, 2020

Am auzit cu totii vorbindu-se despre o asa-numita triere a oamenilor din jur in clipele de fata / perioada "statului mai mult in casa". Am constientizat ca unii oameni ne pot aduce mai mult disconfort decat placere si ca e cazul sa regandim obiectivele si structura relatiilor noastre.


Bun. Ce inseamna prietenia pentru tine?


Kate si Andrei discuta cu foc despre conceptul de prietenie, exact asa cum il vad ei, prin numeroase experiente si perceptii personale si exemple din viata de zi cu zi. Si mai mult, aduc pe "taraba" subiecte precum:


-Competitia intre persoanele de acelasi gen - cream ceva valoros impreuna, ne ajutam sau doar ne comparam?


-Exista "prietenie reala" intre barbati si femei sau e altceva la mijloc?


-Cum pastrezi prieteniile peste ani si de ce e important sa o faci


-Adevarul despre prietenie


-Rolul asteptarilor in dinamica relatiilor


-Aroganta, egocentrism si perceptie ingusta


-Impactul expresiilor populare: "Cine se aseamana sa aduna", "Prietenul la nevoie se cunoaste", "Frate, frate, da' branza e pe bani"


Cei doi va roaga sa:


-Intre prieteni: fiti uniti, ajutati-va reciproc si puneti pe pauza mindset-ul "mie ce-mi iese", mai ales in perioadele de fata. Nimic nu a demonstrat mai mult ca acum puterea relatiilor si faptul ca nu exista "pot singur" - nu prea exista acest "singur" in existenta noastra umana.


-Daca va doriti anumite persoane langa voi, tineti-le aproape. Nu asteptati sa faca primii pasi. Incepeti voi. Nu-i nicio rusine.


-Va curatati ghetele pentru Mos Nicolae.Sarbatori cu caldura si sa ne auzim cu bine!

Audio Player Image
Vinerea cu Kate si Andrei
Loading...