NUN Podcast | RedCircle

NUN Podcast

Ehlen ve sehlen!

Dobrodošli na NUN Production STUDIOPodcast na kojem nudimo koristan i interesantan sadržaj dok šetate, trenirate, vozite, radite ili nas pomno slušate.


Šta možete čuti na ovom podcastu?


O islamu, o praktičnim primjenama islamske mudrosti, o filozofiji, o self-help literaturi i principima, o apstraktnim temama, o historiji filozofije, o historiji određenih ideologija, razgovore i intervjue sa cijenjenim i poštovanim ljudima, alimima, profesorima itd.


Zašto "podcast"?


Radio i TV postaju medije jučerašnje upotrebe. Cijeli digitalni svijet (pogotovo cijeli karantinski svijet) je na internetu i to ne samo u formi videozapisa na YouTube platformi i postova na društvenim mrežama. Podcast forma, odnosno radio budućnosti, je oblik sadržaja koji postaje popularniji svakim danom. Zbog toga želimo da na bosanskom jeziku, ljudima sa naših prostora i u inostranstvu pružimo priliku da saznaju nešto novo o islamu i navedenim temama.


Dobra investicija vremena?


U ovaj podcast nema potrebe "investirati vrijeme". Ovaj podcast je namijenjen da vam olakša i učini interesantnim poslove i zadatke koji ne zahtijevaju veliku koncentraciju poput treninga, šetnje, odmaranja, čišćenja, vožnje i sl. Islam nas uči da vrijeme koje provedemo učeči korisne stvari nije vrijeme provedeno uzalud, a pogotovo ako se radi o islamskom znanju.


Nadamo se da će vam se podcast svidjeti, da ćete nam dati prijedloge za teme, goste ili neke druge projekte.

Esselamu alejkum!/Neka je mir i spas na Vas!

show-image

Episodes